Løsning Spejderne

Løsning Spejderne

– De grønne pigespejdere og KFUM spejderne

Familiespejder

Familiespejd er for både for drenge og piger i alderen 3 år – 7 år – samt deres yngre søskende og forældre. Vi håber, ved at starte med de helt små spejdere, at kunne gøre dem interesseret i spejderi og fastholde dem når de bliver ældre. Vi er små, men vi kan en hel masse – og vi hedder grønne frøer

Familiespejder er for hele familien, men aktiviteterne vil være henvendt til de 3-7 årige, fordelt på forskellige aktiviteter. Der skal altid være mindst én forældre eller bedsteforældre med.

Aktiviteterne kan bl.a. være æbleløb på Sandtippen, besøg på bondegård, krabbetur ved stranden og forskellige ting i og omkring Spejderborgen.

Vi mødes den første lørdag i hver måned i Spejderborgen kl. 9:30 – 11:30 – se datoer i kalender.

Lisbeth og Jacob Weile er ledere for familiespejder gruppen.

Du kan få flere løbende informationer og se billeder fra arrangementer ved at tilmelde dig vores Familiespejder Facebook gruppe.

Tilmelding

Det koster 250 kr for hele sæsonen pr. familie. Tilmelding sker i Conventus ved at klikke på knappen herunder. Du kan tilmelde dig sæson 2023-2024.

Vigtigt: Du skal tilmelde én betalende voksen for familien i den første formular. Derefter skal du tilmelde alle familiens børn, som skal være med til familiespejder. På denne måde opkræver vi kun beløbet én gang pr. familie, men får samtidigt oplysninger på børn, da dette er vigtigt ift. støtte.

Nyheder