Løsning Spejderne

Løsning Spejderne

– De grønne pigespejdere og KFUM spejderne

Ledere

Hos Løsning Spejderne har vi en masse gode, engagerede og aktive spejderledere, som uge efter uge gør alt hvad de kan for at give børnene nogle gode oplevelser og værdier med.

Vi kan altid bruge flere! – både dem der har en lang erfaring med spejderiet og dem der måske ikke endnu har det, men blot ønsker at være en nærværende voksen for nogle børn. Kontakt os derfor hvis du gerne vil høre mere om at være frivillig spejderleder eller hjælpe på anden vis – og vær med til at give børnene nogle gode oplevelser som spejder (se også her om Grøn gruppe). 

Alle ledere er frivillige og ulønnede. Ligesom i andre børne- og ungdomsorganisationer er der desuden indhentet børneattester på alle ledere.

 

Gruppebestyrelse

Løsning Spejderne ledes af en bestyrelse (el. grupperåd) der tæller en række frivillige forældre og andre med tilknytning. Bestyrelsen vælges hvert år på generalforsamlingen. I bestyrelsen indgår også to gruppeledere, der også fungerer som kontaktperson til hhv. KFUM spejderne og De grønne pigespejdere, som Løsning Spejderne er en del af.

Gruppeleder
Anette Winther Jørgensen
Tlf: 40291835
anettewj@gmail.com
Gruppeleder
Niels Jørgen Nielsen
Tlf: 23202934
nielsennielsjoergen1@gmail.com 
Grupperådsformand
Mette Bro
Tlf: 26809317
mette-spejder@mulddyret.dk
Næstformand
Dorte Frandsen  
Kasserer
Henning Torvik Markvart